Produkter

Kevin Murpy:


Hårets betydning har evnen til at skabe, eller ødelægge et image, samt til at efterlade et indtryk på den gode, eller dårlige måde. Det mener verdenskendte australske stylist Kevin Murphy som er skaberen af denne produktserie hvor man får det bedste fra både moden og design, kombineret med det bedste indhold fra naturen. Serien indeholder mange forskellige økologiske produkter, æteriske olier samt aromaterapi.


Kevin Murphy's hårprodukter er en kæmpe succes indenfor professionelt hårpleje. Designet på Kevin Murphy's produkter, er helt unikt og gør produkterne lette at forstå, og derfor også at bruge.


Produktserien kombinerer videnskabens succes med de bedste kvaliteter fra naturen og aromaterapien. Hensigten med mærket Kevin Murphy er, at tilbyde den mest effektive produktserie til pleje af hår på et celle- og molekylært niveau. Produkterne trænger ned i hovedbunden og virker der hvor håret bliver til.


Marklund Design:


Kollektionen fra MARKLUND DESIGN er designet til kvinden der ønsker at udtrykke sin personlige stil, ved at sammensætte sit unikke og eksklusive smykke


Udfra det udvalg af forskellige lammeskinds armbånd og charms i kollektionen. Kollektionen består også af forskellige ørestickere og ørekroge i sølv, sølv forgyldt og oxyderet. MARKLUND DESIGN bruger Facet slebet og runde Zirkonia sten i alle smykkerne.


MARKLUND DESIGN´s smykker er designet og formet i messing og sølv, med en belægning af 14-18K forgyldning, 925 sterling sølv og forsølvning.


Alle smykker i kollektionen er nickel fri og blyfri, med elektrobehandlet overflader.GHD:


De fleste frisører sværger i dag til GHD’s styling redskaber, og det er der god grund til. Siden 2001 har GHD lanceret succes på succes, og viser endnu ingen tegn på at stoppe. Design, funktionalitet og holdbarhed kan ikke findes bedre, og med et intenst fokus på den nyeste og mest innovative teknologi inden for styling, bliver GHD ved med at udvikle og forbedre deres produktserie. 


GHD’s filosofi er bygget op omkring tanken om forvandling og skønhed, og denne tanke afspejles i både design og produktion. GHD blev skabt af Martin Penny, Gary Douglas og Robert Powls. Powls har en baggrund i frisørverden hvor han, før sin tid som entreprenør, ejede tre eksklusive saloner og havde mere end 100 ansatte. GHD er udviklet ud fra Powls’ egne ønsker og behov som frisør.